Welkom!

( Even niet in de feesttent )

Tijdelijke Corona oplossing voor het gemis van feestjes.

Geslaagd? Jarig? of welke reden je ook bedenkt, het is altijd tijd voor een feestje! En wat is er nu heerlijker dan gewoon bij jou thuis?! Dus hup, stoelen eruit, feestje erin! Dat was de gedachte toen we Festival aan huis startten. Echter nu in deze nieuwe tijd kun je je stoelen er wel uit gooien maar het feestje erin gaat even niet. Dus… doen we dat tijdelijk gewoon bij jou op de stoep! Iets te vieren? We komen de jarige, geslaagde, jubilaris of het feestvarken graag even in het zonnetje zetten! We hebben niks nodig, parkeren ons festival op wielen bij je voor de deur en zetten de boel even goed op stelten! We brengen dat feestje gewoon aan huis! Jouw muziek, onze muziek, meezingen, een ode brengen, alles kan en mag. Neem vlug contact met ons op en boek jouw festival aan huis!

De tijdsduur van ons bezoek is zo’n 20 minuten.. maar hey, wij houden ook van een feestje dus als het gezellig is blijven gewoon wat langer. 😉

En, heel belangrijk, we blijven allemaal netjes op anderhalve meter, we hebben verder niks van je nodig dus volledig corona-proof!
Nah, das gaaf toch?

Festival aan Huis is een productie van Music and Gig en Startistic Entertainment

Het originele concept van voor en voor na Corona.

( tongbrekertje en één om over na te denken )

Van voor en voor na.. Dus… Maar!…We brengen het festival gewoon bij je thuis! We verzorgen jouw thuis festival tot in de puntjes met een bandje, al of niet akoestisch, geschikt voor je ruimte en het aantal gasten of een hippe DJ die draait wat jij lekker vindt of misschien wel allebei! Of wat dacht je van een oergezellige zanger? Het kan allemaal. We omlijsten het geheel met de festival-feel door geluid te combineren met een vette lichtshow, en dat gewoon in jouw woonkamer, garage, schuur of tuin! Indien gewenst hebben we mooie partners om je hapjes en drankjes te verzorgen. Over de top? geen probleem, nemen we onze confetti en slingers ook gewoon voor je mee. Neem contact met ons op om hier alles over te weten te komen, dan maken we graag een passend aanbod voor jouw eigen festival aan huis!


TIJDSDUUR
in overleg.

PRIJS

Op aanvraag.
Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op!

Festival aan huis – Muziek voor de zorg tijdens Corona

MUZIEK VOOR OUDEREN EN GEHANDICAPTE ZORG

Op dit moment gaat stapsgewijs het dagelijks leven op slot. Horeca is dicht, de scholen dicht en in hoeverre deze maatregelen verder zullen ontwikkelen is nog maar de vraag.

Één ding is voor ons allen duidelijk, de komende periode zal het op alle gebieden stiller zijn dan wij gewend zijn. Dit geldt ook voor de dagbesteding in de zorgsector en de evenementen sector.


Als we kijken naar de zorgtak waarin (meervoudig) verstandelijk gehandicapte patiënten leven op landgoederen en in tehuizen, en ouderen geen bezoek meer mogen ontvangen in zorghuizen hebben wij vernomen dat alle dagbesteding is opgeschort tot tenminste 6 april om mogelijke verspreiding in deze groepen te voorkomen.

Dit betekent dat cliënten en bewoners zijn aangewezen op elkaar en hun verzorgers binnen hun eigen leefwoning zonder enige prikkel ter ontspanning van buitenaf. Dit zorgt voor extra emotionele druk, maar ook voor extra druk bij het verzorgend personeel, welke al onder druk komen te staan door uitval van collega’s met griep verschijnselen of erger.

Hiernaast zitten wij als toeleveranciers voor de (Live) evenementen industrie ook volledig stil door de huidige situatie.

En daarom dit idee!

Wij willen onze stilstaande middelen gaan inzetten om mensen in de zorg (cliënten en medewerkers) waar het kan muzikaal een “breek de dag” momentje aanbieden.

Hoe pakken wij dit aan?

In overleg met medewerkers van een zorgorgaan hebben wij het volgende bedacht.

Met ons festival op wielen zoals je hierboven hebt kunnen lezen gaan we langs verschillende zorglocaties door het gehele land en parkeren wij deze voor de woningen van de cliënten en bieden wij een interactief programma met dans en zang voor de bewoners en even een momentje van ontspanning voor de medewerkers.

Dit dus allemaal zonder dat er fysiek contact tussen ons en de cliënten/medewerkers nodig is.  

 

Maar om dit te kunnen doen hebben wij jullie ook nodig!

Zorginstellingen vragen we bij een aanvraag een donatie te doen via de fundraiser welke zich onderaan deze pagina bevindt. Op facebook onder festival aan huis vind je meer info, filmpjes en fotoś.

Klik hier voor alle details over de fundraiser voor vermaak in de zorg.

DANK VOOR UW INTERESSE EN OF STEUN!