Klik hier voor alle details over de fundraiser voor vermaak in de zorg.

DANK VOOR UW INTERESSE EN OF STEUN!

Festival aan huis – corona oplossing

MUZIEK VOOR OUDEREN EN GEHANDICAPTE ZORG

Op dit moment gaat stapsgewijs het dagelijks leven op slot. Horeca is dicht, de scholen dicht en in hoeverre deze maatregelen verder zullen ontwikkelen is nog maar de vraag.

Één ding is voor ons allen duidelijk, de komende periode zal het op alle gebieden stiller zijn dan wij gewend zijn. Dit geldt ook voor de dagbesteding in de zorgsector en de evenementen sector.


Als we kijken naar de zorgtak waarin (meervoudig) verstandelijk gehandicapte patiënten leven op landgoederen en in tehuizen, en ouderen geen bezoek meer mogen ontvangen in zorghuizen hebben wij vernomen dat alle dagbesteding is opgeschort tot tenminste 6 april om mogelijke verspreiding in deze groepen te voorkomen.

Dit betekent dat cliënten en bewoners zijn aangewezen op elkaar en hun verzorgers binnen hun eigen leefwoning zonder enige prikkel ter ontspanning van buitenaf. Dit zorgt voor extra emotionele druk, maar ook voor extra druk bij het verzorgend personeel, welke al onder druk komen te staan door uitval van collega’s met griep verschijnselen of erger.

Hiernaast zitten wij als toeleveranciers voor de (Live) evenementen industrie ook volledig stil door de huidige situatie.

En daarom dit idee!

Wij willen onze stilstaande middelen gaan inzetten om mensen in de zorg (cliënten en medewerkers) waar het kan muzikaal een “breek de dag” momentje aanbieden.

Hoe pakken wij dit aan?

In overleg met medewerkers van een zorgorgaan hebben wij het volgende bedacht.

Op een wagen zetten wij een geluidssyteem neer inclusief DJ apparatuur welke volledig “self supporting” is doormiddel van een generator.  Met deze wagen, bediend door onszelf, gaan wij langs de verschillende zorglocaties en parkeren wij deze voor de woningen van de cliënten waarvan wij een interactief programma met dans en zang aanbieden voor de bewoners en even een momentje van ontspanning voor de medewerkers.

Dit dus allemaal zonder dat er fysiek contact tussen ons en de cliënten/medewerkers nodig is.  

 

Maar om dit te kunnen doen hebben wij jullie ook nodig!

Zorginstellingen vragen we bij een aanvraag een donatie te doen via de fundraiser. Op facebook onder festival aan huis vind je meer info, filmpjes en fotoś.

Festival aan huis – origineel


EXCLUSIEF*
Geslaagd? Jarig? of welke reden je ook bedenkt, het is altijd tijd voor een feestje! En wat is er nu heerlijker dan gewoon bij jou thuis?! Dus hup, stoelen eruit, feestje erin! Niet naar een festival? We brengen het festival gewoon bij je thuis!
We verzorgen jouw thuis festival tot in de puntjes met een bandje, al of niet akoestisch, geschikt voor je ruimte en het aantal gasten of een hippe DJ die draait wat jij lekker vindt of misschien wel allebei! Of wat dacht je van een oergezellige zanger? Het kan allemaal. We omlijsten het geheel met de festival-feel door geluid te combineren met een vette lichtshow, en dat gewoon in jouw woonkamer, garage, schuur of tuin! Indien gewenst hebben we mooie partners om je hapjes en drankjes te verzorgen.
Over de top? geen probleem, nemen we onze confetti en slingers ook gewoon voor je mee. Neem contact met ons op om hier alles over te weten te komen, dan maken we graag een passend aanbod voor jouw eigen festival aan huis!


TIJDSDUUR
in overleg.

PRIJS

Tijdelijk in overleg en in de Corona oplossing obv donaties.
Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op!