De Bende van Éliende boeken


EXCLUSIEF* DE BENDE VAN ÉLIËNDE ( de bende ) is een bont gezelschap die onder de akoestische vlag een flink feest weten los te maken. Een breed repertoire aan covers worden in een eigen akoestische jas neergezet met een lekkere dosis energie. Wel eens een contrabassist op z’n bas zien klimmen? Hevig geïnspireerd door acts als Mumford and Sons, Walk off the Earth en Supertramp benaderen we het repertoire nét even anders. Want met een percussionist achter de potten en de pannen creëer je al snel een lekkere beat. Vul dat aan met een contra- of ukelelebas, en je hebt al een serieuze ritmesectie die oók zachtjes kan spelen. Vleugje gitaar voor de heerlijke slagpartijen waar de zang heerlijk op kan rusten, en er worden allerlei popliedjes mogelijk. Zet je daar dan nog een toetsenist op keytar bij, dan komen de herkenbare melodietjes ook vrij. Voeg je tenslotte een zanger en een zangeres toe (en backing vocals door de rest van de band), dan kun je in eens bijna alle liedjes spelen die je kent! Hatsekidee, covers met power!
En dat het concept aanslaat is wel duidelijk: steeds meer mensen weten de weg naar onze optredens te vinden, die bovendien behoorlijk divers zijn geworden. Straatmuzikantenfestival? De stoep is van ons! Optreden in een café? Wij spelen het dak er af! Festival in de zomer? Wij nemen de zon mee! Theateroptreden? Wij vullen de zaal!
Daarnaast nemen we allerhande instrumenten mee om onze liedjes nog unieker te maken dan dat ze al zijn. Kazoo’s, melodica’s, plaskettingen, xylofoons, (blok)fluiten; je wist niet dat het allemaal zo heerlijk kon klinken. Bovendien kun je zelf mee doen, want we zorgen altijd voor genoeg extra instrumenten voor het publiek :).
Kom dus lekker genieten van akoestische covers met power, zonder dat je doof naar huis gaat. De Bende speelt het allemaal!De Bende zorgt voor een ongemoeid feest en is breed inzetbaar. Café’s, besloten feesten, festivals, deze gasten doen het allemaal.


Tijdsduur:
3 x 45 minuten
2 x 60 minuten
1 x 90 minuten

Prijs:
€ 895,- ex 9% BTW
inclusief geluid tot 150 personen.
Neem voor meer mogelijkheden contact op!