deejay duo feestact

DE MANNEN VAN WELEER BOEKEN

Meer informatie over het boeken van De mannen van weleer dan je hier kunt vinden? We komen altijd spoedig met een antwoord.


Waar kenden we deze mannen vroeger van?

DJ Martijn Meeuwis heeft weleer in binnen-en buitenland gedraaid. Hij was een veelgevraagde dj in het uitgaanscircuit in Noord-Brabant en daarbuiten.

MC Frank Matthijsen en dj/producer Joris van Dijk hebben weleer in de top-act Sonic Solutions gezeten en hebben internationale hits op hun naam staan, waaronder hun megahit; the logical song. Deze behaalde de top 3 in de Belgische top 40. Ook hebben ze het podium mogen delen met grote artiesten zoals; Lasgo, Milk Inc, Gigi D'Agostino en Five en hebben ze grote optredens verzorgd inBelgië, Nederland en Engeland voor o.a. MTV, TMF en Tien om te zien. Als producer was Joris van Dijk recentelijk nog mede verantwoordelijk voor Nederlands grootste partynummer: De Toreador.

Heden:

Heden ten dagen hebben de mannen hun krachten gebundeld onder de naam DMVW ofwel De Mannen van Weleer. Met hun uitbundige mixen van de 90's and 00's zijn ze een graag geziene gast op (sport)verenigingen, events, festivals, private party's en menig discotheek of café. In een standaardset van 45 tot 60 minuten nemen DMWW je mee naar de tijd van "lost memories" en brengen zo jouw event "to he next level". Een dj-act nodig die het licht bij je uitdoet? Dan zijn DMVW jouw mannen. Buiten het wekelijks optreden, maken de mannen ook nog eigen remixen, waaronder "dansen" met Mike Alderson. Met DMVW is het ouderwets Ouwe Jongens Krentenbrood. 

Check de website van De mannen van weleer

Deejay trio De mannen van weleer boeken voor jouw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest of festival? De mannen van weleer boek je bij ons EXCLUSIEF en dus tegen de scherpst mogelijke tarieven en voorwaarden.

BOEKEN


TIJDSDUUR

1 x 60 min.

PRIJS

€ 995,- excl 9% BTW.
Obv inprikken.
Neem voor mogelijkheden mbt licht en geluid contact op!

De mannen van weleer boeken? De mannen van weleer boek je bij ons EXCLUSIEF en dus tegen de scherpst mogelijke tarieven en voorwaarden.

DOWNLOAD PERSKIT EN RIDERBOEKEN
Al bijna 10 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Professioneel en betrouwbaar
Onze relaties beoordelen ons met 5 sterren!
Bekijk onze Google recensies of bekijk onze recensies op Facebook.