Evenementen

Of het nu gaat om je bruiloft, een bedrijfsfeest of een dijk van een tentfeest of dorpsfeest, Onze eventprofessionals staan je graag bij om je te adviseren of de organisatie hiervan uit handen te nemen. Naast natuurlijk de muzikale invulling of line up kunnen we elk evenement voorzien van de juiste sfeer, aankleding, glitter and glamour maar natuurlijk ook van een goed staaltje geluid en/of een knappe lichtshow. Een oogstrelende aftermovie of video van jouw evenement? We hebben mooie interne mogelijkheden om dat te realiseren. Dat er achter al het creatieve veel formaliteiten schuil gaan weten we als geen ander. Jaarlijks organiseren we ook onze eigen festivals dus ook met het "papierwerk" helpen we je graag. Kortom, evenementorganisatie van A tot Z. Laten we om tafel gaan en jouw evenement vormgeven, we komen graag bij je langs. Bel of mail ons voor een afspraak.

Business to Entertainment

Image

Muziek verbindt. Waarom zou dat zakelijk anders zijn? We hebben vernieuwende ideeën over de kracht van entertainment tijdens uw zakelijke aangelegenheden. Van kleinschalig entertainment tijdens uw bijeenkomst of receptie tot uitbundig entertainment en totaal verzorging van uw grotere bedrijfsevenementen. We hebben een breed scala aan entertainment en totaalverzorging in huis om al uw vragen en wensen te beantwoorden. Onze visie is, wanneer de ambiance goed is, de stropdas wat losser mag om tot een inhoudelijk gesprek te komen. De klanken van de juiste act, ingetogen of uitbundig, zullen leiden tot een ontspannen sfeer en een omgeving waarin u op bijzondere en spraakmakende wijze kunt genieten van momenten met uw eigen collega’s of juist de ontmoeting met nieuwe zakelijke relaties.

O.A  de business-clubs Happy Business Time Bodegraven en Platform Z beleefden spraakmakende business to entertainment avonden. We staan u graag te woord over de mogelijkheden en komen graag bij u langs om uw wensen te omlijsten met onze visie.