FEESTACT EN ZANGTRIO

HELEMAAL TOP BOEKEN

Meer informatie over het boeken van Helemaal Top dan je hier kunt vinden? We komen altijd spoedig met een antwoord.


Helemaal Top - Een tribute aan de Toppers. Dit zangtrio is uniek in Nederland. Met Nederlandstalige en Engelstalige medleys zoals je deze bij de Toppers ervaart, ervaar je enkel met de mannen van Helemaal Top. Bedrijfsfeest, festival of jullie bruiloft, dit is gegarandeerd je longen uit je lijf zingen en een volle dansvloer vanaf de eerste minuut.

Met De Toppers als voorbeeld brengen ze je medleys uit verschillende genres en voor alle leeftijden. Nederlandstalig, Engelstalig, pop, rock, kroeghits, dance, alles komt voorbij.

Met al meer dan 1000 shows in binnen en buitenland gingen vele feesttenten en dorpspleinen je voor in een feest der herkenning waarbij stilstaan en niet meezingen geen optie is.

Check de website van Helemaal Top!

Zangtrio en feestact Helemaal Top boeken voor jouw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest of festival? Helemaal Top boek je bij ons EXCLUSIEF en dus tegen de scherpst mogelijke tarieven en voorwaarden.

BOEKEN

TIJDSDUUR:

Per set van 30 of 45 minuten.

PRIJS:

Vanaf €1.295,- excl 9% BTW.
Obv inprikken.
Neem voor mogelijkheden mbt licht en geluid contact met ons op!

Zangtrio en feestact Helemaal Top boeken? Helemaal Top boek je bij ons EXCLUSIEF en dus tegen de scherpst mogelijke tarieven en voorwaarden.

DOWNLOAD PERSKIT EN RIDERBOEKEN
Al bijna 10 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Professioneel en betrouwbaar
Onze relaties beoordelen ons met 5 sterren!
Bekijk onze Google recensies of bekijk onze recensies op Facebook.