Party DJ Jor-D boeken

Veel discotheken, feestcafés, clubs en festivals door heel Nederland en feestvierend buitenland zijn al op hun kop gezet door Jor-D. Zijn vlotte draaistijl, manier van entertainen en interactie met het publiek zorgen ervoor dat hij van elke gelegenheid één groot feest kan maken. In korte tijd weet Jor-D zijn publiek, van jong tot oud, keer op keer te verassen met zijn diverse plaatkeuze. Wil jij een van de beste allround Dj’s van Nederland laten draaien in je club, op je festival, bruiloft of bedrijfsfeest? Dan is Jor-D absoluut de beste keuze!

Al op jonge leeftijd was Jor-D gek op muziek maken en entertainen. Niet heel gek dus dat hij op zijn 9de zijn eerste DJ-set kocht. Na veel oefenen en het afgaan van kleine feesten werd hij ontdekt door de plaatselijke discotheek City Life. Deze kans pakte Jor-D natuurlijk met beide handen aan en zo stond hij vanaf zijn 15de wekelijks voor meer dan 800 mensen te draaien.

Zijn carrière kwam hierna in een stroomversnelling want al snel draaide Jor-D door heel Nederland. Vele discotheken, feestcafés, clubs en festivals werden op zijn kop gezet door Jor-D zijn vlotte draaistijl, entertainment en interactie met het publiek. Tegenwoordig is Jor-D een van de beste allround DJ’s van Nederland en mag hij niet meer ontbreken op toplocaties zoals de Apres Skihut (Rotterdam), Vrienden Live (Rotterdam), Feestfabriek (Breda en Eindhoven) en Miller Time (Breda).

Ook in het buitenland leren ze Jor-D al vroeg kennen. Op zijn 19de wordt hij gevraagd om in Oostenrijk te draaien tijdens de Apres Ski. In de zomervakanties daarop reisde hij onder andere af naar Albufeira, Salou en Mallorca om daar met zijn energieke draaistijl grote menigtes een top vakantie te laten beleven.

Het enthousiasme is Jor-D nog niet kwijtgeraakt en daarom trekt hij ook komend jaar door heel Nederland om de meest toffe boekingen af te gaan. Waar ziet hij jou? En waar wil jij hem graag zien?


TIJDSDUUR
Tot 4 draaiuren

PRIJS

€495,- excl 9% BTW.

Neem voor mogelijkheden mbt draaitafels, booth, licht en geluid contact met ons op!