Artiest of band boeken in Zuid Holland

Op zoek naar een artiest of band om te boeken in Zuid Holland? Dan ben je bij Startistic Entertainment aan het juiste adres! Boek de beste band of artiest voor jouw evenement in Zuid Holland bij Startistic Entertainment en verzeker jezelf van de beste artiesten, bands en acts met een persoonlijke touch.

Voor jouw evenement of feest in Zuid Holland kun je bij Startistic Entertainment de beste coverband, DJ, feestartiest of akoestisch entertainment boeken.

Ons doel is om altijd vernieuwend, ontzorgend en spraakmakend te zijn. Zo investeren we in (eigen geproduceerde) acts en organiseren we, naast in opdracht tevens, onze eigen festivals om onze expertise te blijven ontwikkelen. Je kunt voor een breed scala aan entertainment bij ons terecht. De juiste coverband boeken of het organiseren van je gehele evenement? Je bent bij ons aan het juiste adres, we staan je graag bij om het onvergetelijk te maken.
Bekijk rustig onze diensten en ons aanbod, voor vragen staan we je graag te woord, je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Tevens staat de koffie altijd klaar op ons kantoor in Bodegraven.
Hartelijke groet namens on gehele team, Thijs Mansier.

Boek nu de beste band of artiest in Zuid Holland!

CONTACT
Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op. Je mag hiervoor gemakkelijk het contactformulier gebruiken, we komen dan snel bij je terug.

Startistic entertainment
Kerkstraat 138 | 2411 AH
Bodegraven, Zuid-Holland
Tel: +31 (0)172 899 023
Ma t/m za 09:00 tot 18:00
Email: info@startistic.nl
Website: www.startistic.nl

KvK: 67616216
Btw: NL002085478B77

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

    Ik geef toestemming aan Startistic Entertainment om mijn gegevens te gebruiken conform ons Privacy beleid. Je vindt ons beleid hier: www.startistic.nl/privacy